Turisme Vilafranca

Diálogos dels Ports – Presentación del libro “L’Esperit del Temps”.

L’esperit del temps va fer que un metge austríac s’interessés pel desenvolupament de les teories darwinistes. L’esperit del temps va fer que pensés a aplicar els estudis sobre el comportament animal al progrés de l’espècie humana. L’esperit del temps va fer que posés les seves investigacions al servei d’una política. L’esperit del temps el va convertir en un puntal de les teories que fonamentaven les pràctiques nazis. L’esperit del temps el va situar en el front de l’Est en la guerra contra els russos. L’esperit del temps no va impedir que a principis dels setanta aquest científic nazi rebés el Premi Nobel de Medicina. Una novel·la que reflexiona sobre les foscors més inquietants de la naturalesa humana.

En el acto participará Raül G. Devís, Doctor en historia y profesor de Secundaria, y Martí Domínguez, autor del libro, doctor en Biología, profesor de Periodismo de la universidad de València y director de la revista científica Mètode.

Día: Sábado 8 de agosto de 2020.

Hora: 19:00 h.

Lugar: Casa Social.

Organiza: Centro de Estudios dels Ports y Ayuntamiento de Vilafranca.