Turisme Vilafranca

20 Anys de l’Alberg La Parreta (1997-2017).

CARTEL-20-aniversari

Un retall de premsa del 23 de febrer de 1997 diu així: “El Albergue La Parreta abre la puerta al turismo verde i educativo”. 20 anys compartint moments, experiències, paisatges… Com no ho anàvem a celebrar?

Volem dedicar cada mes de l’any a alguna de les activitats que poc a poc hem anat organitzant i que han donat forma, caràcter i raó de ser al nostre treball. Esperem que us agraden, apunteu-vos!!!

Què?

Excursions; visites escolars; tallers; cursos d’orientació i GPS, fotografia, etc.; jornades mediambientals, boletaires, etc.; ioga-meditació; activitats per a adults, per a xiquets, en familia; etc.

Quan?

Cada mes ja té una temàtica inicial programada, tot i que possiblement se’n vagen incloent més. Tal com anirem concretant les dates de cada activitat les publicarem amb la informació i condicions específiques de cadascuna.

Com?

Reviseu el cartell d’activitats que ja tenim ara per saber que vos pot interessar i empleneu el formulari que hi ha a la pàgina web de La Parreta (feu clic ACÍ) per a que vos informem puntualment de l’activitat que vos interessa o de qualsevol altra que puguem programar.