Turisme Vilafranca

I Cicle de Cinema per la Igualtat.

PEL·LÍCULA: “FIGURAS OCULTAS”.

Sinopsi: Narra la història mai contada de tres brillants dones científiques afroamericanes que van treballar a la NASA al començament dels anys seixanta (en plena cursa espacial i també durant la lluita pels drets civils dels negres estadounidencs) en l’ambiciós projecte de posar en òrbita l’astronauta John Glenn.

Dia: Dissabte 14 d’abril de 2018.

Lloc: Videoclub.

Hora: 18:30 h.

PEL·LÍCULA: “JOY”.

Sinopsi: Joy Mangano, una humil treballadora de Long Island, es va convertir en una popular inventora de productes de la llar i també en una dels rostres més coneguts de la teletenda americana.

Dia: Divendres 20 d’abril de 2018.

Lloc: Videoclub.

Hora: 22:00 h.

PEL·LÍCULA: “HÁBLAME DE LA LLUVIA”.

Sinopsi: Agathe Villanova (Agnes Jaoui), una feminista militant que s’ha posat en política, retorna durant 10 des al seu poble natal, al sur de França, per agafar-se un breu descans i, de pas, ajudar a la seva germana Florence a gestionar els assumptes de sa mare, que havia mort un any abans. Al poble, Karim (Jamel Debbouze) i el seu amic Michel Ronsard (Jean-Pierre Bacri) decideixen realitzar un documental sobre Agathe, que formaria part d’una sèrie de documentals sobre les dones de caràcter.

Dia: Dissabte 28 d’abril de 2018.

Lloc: Videoclub.

Hora: 18:30 h.

ORGANITZEN: AJUNTAMENT DE VILAFRANCA, GRUP DE DONES I XARXA VALENCIANA D’AGENTS D’IGUALTAT.