Turisme Vilafranca

Exposició fotogràfica de Karlitos Solá: “Una mirada intrusiva de Villafranca del Cid”.

En l’actualitat, Karlitos Solá segueix interessat en la fotografia creativa i d’autor, en la plasticitat d’un llenguatge narratiu i visual que aporte matiços expressius i emotius dirigits a l’espectador. A la composició de les seues imatges fotogràfiques te present la prevalença de l’ESTÈTICA, el CONCEPTE i el GÈNERE.

El treball que ens presenta Karlitos Solá en esta exposició és una aproximació conceptual, en relació a reflexions sobre l’espaci temporal, paisatgístic i arquitectònic de l’entorn de Vilafranca. 

Ha activat les seues emocions i sentints per a envoltar tota la seua obra amb el que ell denomina “una mirada intrusiva”, una forma de compromís amb el lloc, amb la seua història i el pas del temps, tractant de buscar la intensitat i profunditat dels elements.

Ens comenta que allò que el va atreure, en un principi, va ser el que s’ha arribat a denominar com “El paisatge construït”, els murs de pedra seca, la pedra com a element genètic de la terra.

Intrusiu és també la solidificació de magma entre les roques sòlides, les pedres es fonen, amalgamant, erosionant, decaen i morint per a complir el cicle vital.

Inauguració de l’exposició el dissabte 13 d’octubre, a les 19:00 h.

Dates: Del 6 d’octubre al 2 de desembre de 2018.

Lloc: Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca.

Horari: De dijous a dissabte, de 10:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:00 h.; diumenge, de 10:00 a 13:30 h. (hi haurà un horari especial durant els ponts d’octubre i noiembre).

Organitza: Ajuntament de Vilafranca.

Col·labora: Turisme Vilafranca, Els Ports és Autèntic i Railowsky.