Turisme Vilafranca

Exposició fotogràfica: “#Sense etiquetes”.

Esta exposició fotogràfica pretén incentivar estratègies de captació de l’estudiantat amb menor representació femenina/masculina als graus de l’UJI i equilibrar la seua composició. També promou la reflexió per a superar hàbits socials discriminatoris que limiten l’accés a diferents estudis i professions, motivant a les i els joves a realitzar eleccions lliures a estereotips de gènere. En ella es poden llegir les biografies d’homes i dones que desenvolupen la seua activitat professional en treballs amb major presència femenina i masculina, respectivament –homes en psicologia clínica; educació infantil i comare; i dones com enginyera industrial, mecànica i desenvolupadora de videojocs. Homes i dones referents.

Dates: Del 3 de maig al 2 de juny de 2019.

Lloc: Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca.

Horari: De divendres a dissabte, de 10:00 a 13:30 h. i de 16:00 a 19:00 h.; diumenge, de 10:00 a 13:30 h.

Organitza: Universitat Jaume I – Fundació Isonomia.

Col·labora: Ajuntament de Vilafranca.