Turisme Vilafranca

Visites guiades a les pintures rupestres de La Covatina de Vilafranca: D’octubre a desembre de 2019.

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i el Museu de la Valltorta ha engegat un “Pla de posada en valor de l’art rupestre” , a les comarques dels Ports, el Maestrat, la Tinença de Benifassà i la Plana Alta. A Vilafranca oferirà visites guiades gratuïtes a La Covatina.

Dia: Diumenge 6 d’octubre; dissabte 2 de novembre; i diumenge 1 de desembre de 2019.

Lloc d’eixida: Oficines municipals de l’Ajuntament (avinguda del Llosar, 26).

Hora d’eixida: 11: 30 h.

  • Nota:

– Des del poble s’anirà en cotxe particular per la carretera de Portell fins al punt d’inici de la ruta senderista que porta fins a l’abric de la Covatina (distància aproximada d’1 km.; desnivell màxim aproximat de 40 m.).

– Imprescindible fer reserva abans del dia assenyalat. Informació i reserves a la Tourist Info Vilafranca (964 44 14 32 / vilafranca@touristinfo.net) i al Museu de la Valltorta (964 33 60 10 / museo_valltorta@gva.es).

– La visita pot ser suspesa a causa de l’oratge.