Turisme Vilafranca

Horari d’hivern de les visites guiades als monuments i museus.

*** L’AJUNTAMENT DE VILAFRANCA INFORMA (22/01/2021) ***

Després de l’aprovació de les noves restriccions per la COVID-19 per part de la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament de Vilafranca ha pres, entre d’altres, les següents mesures per a prevenir l’expansió del virus al poble:

– Es tanca al públic la Tourist Info Vilafranca. Només hi haurà atenció per mail, vilafranca@touristinfo.net, i per telèfon, 964 44 14 32, divendres i dissabte, de 10:00 a 13:30 h. i de 16:00 a 18:0, i diumenge, de 10:00 a 13:30 h.

– No hi haurà visites guiades al Museu de la Pedra en Sec, l’Església Santa Mª Magdalena i l’Ajuntament de Vilafranca.


Del 7 de gener al 21 de març de 2021, la Tourist Info Vilafranca realitzarà visites guiades als principals monuments i museus (Museu de la Pedra en Sec, Església Santa Mª Magdalena i Ajuntament) durant els dies d’obertura.

Horaris:

Divendres i dissabte, a les 11:30 i 16:30 h. / Diumenge, a les 11:30 h.

– Les visites a l’Església poden alterar-se en funció de les celebracions litúrgiques.
– Es recomana reservar, ja que s’ha reduït l’aforament normal dels edificis (màxim 5 persones + el/la guia).
– Els grups es tancaran 5 min. abans de l’inici de la visita. Per favor, siga puntual.

Punt de venda d’entrades / trobada:

Tourist Info Vilafranca
Carrer Sant Roc, 1 – Tel. 964 44 14 32 – vilafranca@touristinfo.net

Duració:

Entrada a 2 edificis: 30 min. (aprox.).

Entrada a 3 edificis: 45 min. (aprox.).

Preus:

Entrada a 2 edificis: A l’Ajuntament i al Museu de la Pedra en Sec / al l’Ajuntament i a l’Església / al Museu de la Pedra en Sec i a l’Església: General, 2€; Reduïda, 1,50€.

Entrada combinada a 3 edificis: El Museu de la Pedra en Sec, l’Església i l’Ajuntament: General, 3€; Reduïda, 2€.

Entrades gratuïtes: Menors de 16 anys; persones amb discapacitat.

* El preu reduït s’aplicarà a: Majors de 65 anys o pensionistes; famílies nombroses; persones desocupades; persones allotjades a Vilafranca o a la comarca; visites reservades dos dies abans de la seua realització; etc.

Normes de la visita:

A més de les normes ordinàries de visita, el visitant deurà atendre les següetns normes extraordinàries de visita condicionades per la pandèmia de la Covid-19. Agraïm la seua comprensó i col·laboració.

– La visita als distints monuments / museus ha de fer-se de forma individual o per grups de persones de la mateixa unitat de convivència. Les reserves de visites de grup estan temporalment suspeses.
– L’ús de mascareta pròpia és obligatori. En cas d’oblit, la Tourist Info Vilafranca no podrà proveir de mascaretes. En eixe cas, i per a garantir la seguretat del personal y del públic, no es permetrà realitzar la visita.
– El llavat de mans amb solució hidroalcohòlica és obligatori a l’entrada als edificis, que disposaran de dispensadors de gel hidroalcohòlic a estos efectes. Es recomana igualment el rentat freqüent de les mans amb aigua i sabó.
– Es recomana evitar tocar superfícies.
– Es recorda tapar-se la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb la cara interna del colze en el moment de tossir o esternudar.
– Les persones visitants haruan de mantindre una distància de seguretat de com a mínim 2 metres entre persones de distinta unitat de convivència en els diferents espais.
– La visita guiada als monuments / museus es faran amb una reducció del seu aforament normal (màxim 10 persones per grup).
– Les persones visitants atendran en tot cas les indicacions del guia.