Turisme Vilafranca

Diàlegs dels Ports – Presentació del llibre “L’Esperit del Temps”.

L’esperit del temps va fer que un metge austríac s’interessés pel desenvolupament de les teories darwinistes. L’esperit del temps va fer que pensés a aplicar els estudis sobre el comportament animal al progrés de l’espècie humana. L’esperit del temps va fer que posés les seves investigacions al servei d’una política. L’esperit del temps el va convertir en un puntal de les teories que fonamentaven les pràctiques nazis. L’esperit del temps el va situar en el front de l’Est en la guerra contra els russos. L’esperit del temps no va impedir que a principis dels setanta aquest científic nazi rebés el Premi Nobel de Medicina. Una novel·la que reflexiona sobre les foscors més inquietants de la naturalesa humana.

A l’acte participarà Raül G. Devís, Doctor en història i professor de Secundària, y Martí Domínguez, autor del llibre, doctor en Biologia, professor de Periodisme de la universitat de València i director de la revista científica Mètode.

Dia: Dissabte 8 d’agost de juliol de 2020.

Hora: 19:00 h.

Lloc: Casa Social.

Organitza: Centre d’Estudis dels Ports i Ajuntament de Vilafranca.