Turisme Vilafranca

Visites guiades pel centre històric de Vilafranca.

Recórrer els carrers de Vilafranca suposa retrocedir en el temps, de l’època de la industrialització a l’Edat Mitjana. El centre històric conserva l’encant de temps passats: edificis modernistes; cases amb escuts; una església renaixentista construïda en temps rècord, amb una Torre de Conjurar; un Museu de la Pedra en Sec; un Ajuntament amb un retaule gòtic; i tot un conjunt de carrerons desnivellats de difícil trànsit quan la neu els cobreix, que arriben fins al Portal de Sant Roc, l’única porta de la muralla medieval que se conserva. En definitiva, racons que diferencien la part antiga de la moderna, com si fos un poble i una petita ciutat.

  • VISITA GUIADA:

Duració de la visita: 2 hores aproximadament.

Dia / hora / lloc d’eixida: A concertar amb la Tourist Info Vilafranca.

Preus de la visita guiada: Els preus inclouen els serveis d’un guia turístic habilitat i les entrades als següents  monuments i museus (Museu de la Pedra en Sec, Església Santa Mª Magdalena i Ajuntament).

Grups de 41 a 60 persones: 100€ / grup
Grups de 21 a 40 persones: 80€ / grup
Grups de menys de 20 persones: General, 5€ / persona; Reduïda, 4€ / persona.
Grups de menys de 6 persones: 30€ per la visita
– El preu reduït s’aplicarà a: Majors de 65 anys o pensionistes; famílies nombroses; persones desocupades; persones allotjades a Vilafranca o a la comarca; etc.

  • INFORMACIÓ / RESERVES (mínim un dia abans de la visita guiada):

TOURIST INFO VILAFRANCA
Carrer Sant Roc, 1
12150 Vilafranca
Tel. 964 44 14 32
E-mail: vilafranca@touristinfo.net