Turisme Vilafranca

A causa de la situació geogràfica, és un punt fort per a poder gaudir en família de la natura i tot el seu entorn. Deixa que els xiquets desconnecten i se senten lliures.

franja_familiar_2Existeixen diverses senderes aptes per a practicar amb tota la família:

  • Vilafranca panoràmica (3,38 km. i 33min.). Recorregut circular, senzill i amb boniques panoràmiques de Vilafranca
  • Les coves de la natura (2,11km i 33min.). Sendera de recorregut fàcil i curt, amb vista a l’interessant racó de les coves de Forcall” circ rocós que tanca el barranc
  • De pedra en pedra: Es tracta de tres recorreguts pel paisatge fet de pedra a Vilafranca, tractant-se d’un museu més enllà dels limites físics d’un edifici. Els itineraris són el Pla de Mosorro, les Virtuds i La Parreta.

franja_familiar_1

A més d’aquests recorreguts són molts els paisatges naturals amb gran interès que pot visitar amb els seus fills. Com les Fonts del Llosar un lloc pintoresc i d’esplai, utilitzat com a zona d’esbarjo i de joc per als xiquets, de berenars i de passejos. O el riu de les Truites amb un dels millors llits fluvials intactes de la Comunitat Valenciana i comprèn un entorn mediambiental de gran bellesa i valor ecològic per la seua fauna i flora.

franja_familiar_3

Sense deixar de passar una estona divertida no han d’oblidar recórrer els carrers de Vilafranca, els transportaren a temps antics i racons encantadors de la localitat. No deuen oblidar el passeig per l’Antic Ajuntament, lEsglésia Parroquial, La llotja o el Portalet entre uns altres. Els aconsellem consultar l’apartat “Que visitar” – casc antic i monumets

En diversos punts del poble hi ha algunes zones recreatives parell gaudir amb els més xicotets.